Bemiddeling

 

U wilt graag een nieuwe auto kopen, maar bent zelf niet sterk in onderhandelen en/of bepalen dat een auto in goede staat verkeerd. Daarnaast kan het zijn dat u zit nog met een eigen auto die u dient te verkopen.

 

Hierin kunnen wij u ondersteunen. Onderstaand is voor de  verschillende aandachtsgebieden te lezen hoe wij te werk zullen gaan.

 


Zoeken naar een auto

Wij kunnen u assisteren in de zoektocht naar een geschikte auto van ELK MERK. We hebben reeds jaren ervaring in de zoektocht naar een droom voor u als automobilist. Menig tevreden klant ging u voor.

 

U geeft uw eisen en wensen door inclusief een budget dat u graag wilt spenderen en wij zoeken voor u een geschikt exemplaar. We bezoeken de dealers en handelaren en laten u weten als er een interessant exemplaar tussen zit.

 

Gezamenlijk kijken we of de auto past en zoeken verder als dat niet het geval zou zijn. Veelal bestaat de mogelijkheid een auto bij u thuis te tonen, zodat u niet hoeft te reizen.

Onderhandelen en koop sluiten

Uw auto is gevonden!! Op dat moment begint het getouwtrek over de prijs, afleverkosten- en werkzaamheden en daarnaast de mogelijkheid tot afsluiten van een garantie.

 

Indien u wenst kunnen wij u ook hierin ondersteunen en de beste prijs voor u uit onderhandelen. 

 

NOTE: Wat veel mensen niet weten is dat je bij aankoop bij een particulier ook de optie hebt om garantie op een auto af te sluiten. Wij willen dit u graag verder uitleggen.

Verkoop huidige auto

Inruilen van een auto is een optie, maar in de meeste gevallen zult u een lagere prijs ontvangen dan bij een particuliere verkoop. 

 

Wilt u die extra centen gebruiken voor een nieuwe auto, of wil je particulier kopen waar geen inruil mogelijk is dan helpen wij u graag met de verkoop van uw huidige auto.

 

Wij regelen het hele verkooptraject van foto's, advertenties en de ontmoeting met aspirant kopers. Komt het tot een overeenkomst, zullen wij eerst met u overleggen of de verkoop akkoord is.


Prijs

In alle bovenstaande gevallen vragen wij een percentage van de aankoop/verkoopprijs. In de regel is dat 5%.